Ga jij de bèta versie van iMonitoring testen?
Tessa Diependaal – 07:56, 17 nov 2020

Ruim negen jaar geleden is iMonitoring gestart met softwareontwikkeling van online en social media software. Vanuit de databank werd het mogelijk om online media te managen en al snel kwam de vraag naar social media verbindingen om berichten te plannen en te publiceren vanuit één omgeving.

Lees Verder

Rapporten ontwerpen met iMonitoring
Tessa Diependaal – 10:13, 22 sep 2020

Als vervolg op ons vorige blog “3 marketing oplossingen voor meer rendement” geven we inzicht hoe je slimme rapporten kunt maken om te communiceren met management of klanten waar je als ‘freelance’ marketeer voor werkt. Met de data uit iMonitoring zijn er verschillende analyse en rapportage functies. Om de inspanningen van online en social media marketing als totaal te rapporteren voor management of opdrachtgevers laten we zien hoe je dit doet met iMonitoring. Lees verder om de mogelijkheden te ontdekken, te zien en wat er op de planning staat om rapporten te ontwerpen door slimme softwareoplossingen.

Lees Verder

3 marketing oplossingen voor meer rendement
Tessa Diependaal – 12:57, 08 sep 2020

Als ‘freelance’ marketeer help je merken online zichtbaar te zijn. Het liefst doe je dat samen met de mensen uit de organisatie om het organische bereik te vergroten. Vervolgens rapporteer je het resultaat naar het management om in contact te blijven en inspanningen inzichtelijk te maken. Om je werkzaamheden zo goed mogelijk te managen gebruik je verschillende systemen/ oplossingen en kost het redelijk wat tijd om de data van al die systemen in rapport te verwerken. Wat als dit nu makkelijker kan? In dit blog delen wij drie effectieve marketing oplossingen die tijd besparen en dus meer rendement opleveren.

Lees Verder

De voordelen van Instagram Business Monitoring
Tessa Diependaal – 10:30, 18 aug 2020

Gebruik je Instagram voor zakelijke doeleinden stap dan over naar een Instagram business account. Door je persoonlijke account om te zetten naar een Instagram business account wordt op je smartphone inzichtelijk hoeveel interactie je hebt, wat het mogelijke bereik is en worden doelgroep statistieken getoond als:

Lees Verder

Aan de slag met employee advocacy
Tessa Diependaal – 12:00, 17 jul 2020

Heb je weleens gedacht om samen met werknemers aan de zichtbaarheid van je bedrijf of merk te werken? Dus geen auto-pilot berichten delen, maar samen waardevolle updates delen die zorgen voor interactie en vertrouwen? Bij iMonitoring ondersteunen wij bedrijven die de online zichtbaarheid samen met werknemers oppakken. In dit blog wordt uitgelegd hoe.

Lees Verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?