Reclame- en communicatiebureaus met ICT kennis hebben de toekomst
Tessa Diependaal – 09:50, 23 apr 2018

Pas geleden las ik op de website van Rabobank een analyse over reclame- en communicatiebureaus. Deze cijfers zijn voor ons als ICT-bedrijf goed om te bekijken en benadrukt opnieuw waarom de merkpropositie goed gekozen is. In dit blogartikel wordt het belang van samenwerken, innovatie, maatschappij en ICT voor deze doelgroep uitgelegd.

Lees Verder

Facebook update
Tessa Diependaal – 09:00, 20 apr 2018

Gezien de ontwikkelingen en de nieuwsberichten rondom Facebook is voor ons als softwareontwikkelaar belangrijk om hierop te reageren.

Lees Verder

Introductie Cliq id
Tessa Diependaal – 11:38, 26 feb 2018

Sinds deze maand is internetbureau Cliq id iMonitoring gaan gebruiken. Naast organisaties helpen met online vindbaarheid ondersteunt het internetbureau haar klanten ook met het bouwen van websites, ontwikkelen van apps en het creëren van een online marketing strategie. Heb je hulp nodig met je online aanwezigheid dan staan er bij Cliq id een team van specialisten voor je klaar.

Lees Verder

iMonitoring software updates februari 2018
Tessa Diependaal – 10:18, 26 feb 2018

Als gebruiker van het iMonitoring marketing dashboard vergeet ik soms hoeveel er ontwikkeld wordt, waardoor het werk voor marketingcommunicatie professionals makkelijker wordt gemaakt. Digitalisering, online marketing en data is essentieel voor de marketeer die zijn of haar klanten goed wil ondersteunen.

Lees Verder

Hoe je iMonitoring kunt inzetten voor marktonderzoek
Tessa Diependaal – 16:02, 29 jan 2018

Vorige week donderdag was ik namens iMonitoring op bezoek bij onderzoeksbureau Fan Factory in Ede. Fan Factory past mystery shopping toe om de kwaliteit van de service inzichtelijk te maken voor bijvoorbeeld een supermarktketen. Oftewel, zij doen onderzoek naar de ervaring van de externe fans. Daarbij onderzoeken zij ook het enthousiasme van de medewerkers. Voor het onderzoek naar externe fans heb ik een workshop gegeven om iMonitoring toe te passen.

Lees Verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?