3 tips om klanten te behouden en voor klantverbinding
Tessa Diependaal – 10:58, 08 mei 2020

Even geen coronacrisis, maar een korte update met nieuwe ideeën en mogelijk ook ontwikkelingen die je gaan ondersteunen als ondernemer van een reclame- of marketingbureau.

Lees Verder

10 opvallende berichten om je door de coronacrisis heen te slepen
Tessa Diependaal – 14:30, 31 mrt 2020

In deze tijden wordt iedere persoon op de proef gesteld. Denk dan aan het hebben van meer geduld, creatieve oplossingen vinden om jezelf of een ander te vermaken en natuurlijk de beste zorg verlenen aan de mensen die het nodig hebben.

Lees Verder

Saaie effectieve tips voor de marketing van je merk!
Tessa Diependaal – 10:55, 20 feb 2020

Voor online marketeers staan de ontwikkelingen nooit stil; zo is één bezig om de perfecte social media influencer te vinden, de ander bedenkt hoe een nieuw social platform het best ingezet kan worden en weer een ander heeft het druk om met een klein budget een goed bereik te realiseren.

Lees Verder

iMonitoring Software Updates: Instagram monitoring, LinkedIn Marketing en meerdere foto's per update
Peter van Mourik – 09:39, 21 mrt 2019

Instagram monitoring is altijd mogelijk geweest bij iMonitoring. Je gaf de onderwerpen op die je wilde monitoren middels een keyword search en Instagram werd automatisch in het resultaat opgenomen. Na wijzigingen in de API (de koppeling tussen iMonitoring en Instagram) halverwege 2018, was die mogelijkheid helaas niet meer beschikbaar. Daar is nu verandering in gekomen. Ook is onze koppeling met LinkedIn aangepast. Sinds kort maken we gebruik van het LinkedIn Marketing Developer Platform.

Lees Verder

iMonitoring software updates juli 2018
Peter van Mourik – 10:10, 17 jul 2018

De afgelopen periode hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden die niet direct zichtbaar zijn voor de gebruikers van iMonitoring. Denk hierbij aan API upgrades, database onderhoud en updates voor een betere gebruikerservaring. Daarnaast zijn er een aantal 'zichtbare' aanpassingen doorgevoerd, die je in het vervolg van dit blog kunt lezen.

Lees Verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?