Stakeholdercommunicatie met community lid Theo Labrujere
Tessa Diependaal – 12:53, 29 jun 2017

Regelmatig hoor ik op de radio en televisie berichten over overname en de belangen van aandeelhouders. Aandeelhouders zijn belangrijk omdat zij mede-eigenaar zijn en ondernemingen de mogelijkheid geven te investeren in nieuwe producten en diensten. Maar soms lijkt het alleen om geld te gaan...

Lees Verder

iMonitoring software updates juni 2017
Peter van Mourik – 09:55, 29 jun 2017

Ook in de afgelopen periode hebben we op het gebied van software ontwikkeling niet stil gezeten. Zo hebben we diverse updates doorgevoerd op het gebied van engagement, analytics en monitoring. Hieronder leg ik kort uit wat er is verbeterd.

Lees Verder

Community lid - Vincent Wiegers; Inbound marketeer met een passie voor webcare en social media marketing
Tessa Diependaal – 08:30, 21 mrt 2017

Mijn vorige blog ging over Richard Bordes en hij heeft een passende quote waar ik dit blog mee begin: ‘Want als je ‘stil’ blijft... dan word je nooit gehoord’. Vincent’s visie is een goed vervolg op de quote van Richard. Volgens hem begint communicatie met luisteren. Op 1 maart 2013 ben ik via Gé Bouma in contact gekomen met Vincent Wiegers. Als inbound marketeer helpt Vincent zijn klanten met webcare en social media marketing. En naar mijn idee is dit toch een andere aanpak dan hoe andere marketeers het doen. In tegenstelling tot veel adverteren gaat het bij Vincent om aandacht verdienen door zinvolle en handige informatie, oftewel content.

Lees Verder

Community lid - Richard Bordes; Spreker en dagvoorzitter voor B2B Social media & Marketing
Tessa Diependaal – 09:07, 09 feb 2017

Onze website is vernieuwd, het beeldmateriaal geleverd en wij staan klaar om te verbinden met marketing regisseurs. Als we het dan over regisseurs hebben dan hoort Richard Bordes daar zeker bij. In ons collectief neemt Richard een bijzondere plek in. Ik leg je graag uit waarom.

Lees Verder

Community lid - Gé Bouma; Reputatiemanager voor een goede naam op internet
Tessa Diependaal – 09:17, 30 jan 2017

Na mijn blogartikel ‘4 redenen voor een Marcom-professional om zich bij de iMonitoring community aan te sluiten’ heb ik iedere week een blog gewijd aan een Marcom-professional, waar wij al lang mee samenwerken. Als ik aan samenwerken denk, denk ik automatisch aan Gé Bouma. Tot voor kort het enige vrouwelijke lid van onze community.

Lees Verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?