Samenwerking met email marketing bedrijf Mybizzmail
Tessa Diependaal – 10:26, 20 jul 2017

Waarschijnlijk ben je nog onbekend met Mybizzmail, des te meer een reden om je te informeren over Paul Beens van Mybizzmail.

Lees Verder

iMonitoring software updates juli 2017
Peter van Mourik – 10:06, 20 jul 2017

Deze periode zijn er weer mooie updates doorgevoerd. Sommige zichtbaar, de andere op de achtergrond, maar allemaal mooie toevoegingen om de gebruikersvriendelijkheid en gebruikservaring te optimaliseren.

Lees Verder

De kracht van de iMonitoring community
Tessa Diependaal – 08:55, 20 jul 2017

Speciaal voor de (werkende) Marcom experts hebben wij deze maand nog een update met ontwikkelingen en gebeurtenissen die afgelopen maand hebben plaatsgevonden. Mijn collega Peter van Mourik brengt je op de hoogte wat er geprogrammeerd is, waardoor je effectiever aan de slag kunt gaan als je met ons mee doet.

Lees Verder

Stakeholdercommunicatie met community lid Theo Labrujere
Tessa Diependaal – 12:53, 29 jun 2017

Regelmatig hoor ik op de radio en televisie berichten over overname en de belangen van aandeelhouders. Aandeelhouders zijn belangrijk omdat zij mede-eigenaar zijn en ondernemingen de mogelijkheid geven te investeren in nieuwe producten en diensten. Maar soms lijkt het alleen om geld te gaan...

Lees Verder

iMonitoring software updates juni 2017
Peter van Mourik – 09:55, 29 jun 2017

Ook in de afgelopen periode hebben we op het gebied van software ontwikkeling niet stil gezeten. Zo hebben we diverse updates doorgevoerd op het gebied van engagement, analytics en monitoring. Hieronder leg ik kort uit wat er is verbeterd.

Lees Verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?