Online monitoring als ultiem hulpmiddel bij contentmarketing
Tessa Diependaal – 10:16, 24 aug 2016

Veel ‘potentiële’ klanten van communicatie- en marketingbureaus hebben te weinig capaciteit of expertise als het gaat om contentmarketing. Dit is natuurlijk een reden dat zij de hulp van een professional inschakelen. De professional helpt ze met het creëren en verspreiden van waardevolle content. Zijn de klanten van de mediabureaus bewust hoeveel werk het is om goede content te creëren en te verspreiden?

Lees Verder

Online monitoring voor het eerlijke verhaal over ouderenzorg
Gé Bouma – 09:51, 21 jun 2016

De verpleeghuiszorg heeft een slecht imago. Waarom? Omdat we het in Nederland moeilijk vinden om geconfronteerd te worden met de onafwendbare en de soms niet al te fraaie aftakeling van mensen, waar we om geven. Dit stelt Marco Wisse, directeur van verpleeghuis Naarderheem van Vivium. Hij vertelde dit heel helder in het tv-programma Brandpunt van 31 maart 2015. Hij zei: “We moeten leren leven met zichtbare aftakeling om ons heen”. Dit moment is mij altijd bijgebleven, omdat ik denk dat internetmonitoring kan helpen bij een andere blik op de zorg en wat wij als maatschappij van de zorg mogen verwachten.

Lees Verder

Verstappen; wat was een podiumplaats mooi geweest!
Tessa Diependaal – 08:56, 15 jun 2016

Zondag 12 juni was het moment dat Max Verstappen in Montreal, Canada, ging racen. De hele week werd naar dit moment toegeleefd. We hebben de berichtgeving op social media hierover bijgehouden. Het begon rustig met ruim 2.133 verzamelde berichten op maandag 6 juni. Op de dag zelf waren het er zes keer zoveel.

Lees Verder

Warm onthaal op social media voor nieuwe burgemeester Lelystad
Tessa Diependaal – 08:53, 07 jun 2016

Op 17 mei 2016 werd bekend dat Ina Adema de nieuwe burgemeester van Lelystad wordt. De bekendmaking zorgde voor een ongewone, maar verklaarbare piek in de online free publicity over Lelystad op 17 mei 2016.

Lees Verder

Berichten plannen en delen op Instagram
Peter van Mourik – 09:31, 18 apr 2016

Sinds kort is het mogelijk om ook berichten te delen (en plannen) op Instagram. Naast het delen van berichten op Instagram is het ook mogelijk om dit voor Twitter, Facebook, LinkedIn en Tumblr te doen.

Lees Verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?