iMonitoring software updates juli 2017

Peter van Mourik – 10:06, 20 jul 2017

Deze periode zijn er weer mooie updates doorgevoerd. Sommige zichtbaar, de andere op de achtergrond, maar allemaal mooie toevoegingen om de gebruikersvriendelijkheid en gebruikservaring te optimaliseren.

Hashtags automatisch aanvullen
Tijdens het opstellen van een nieuw bericht wil je af en toe een hashtag toevoegen. Vaak weet je welke je moet gebruiken, maar soms is er twijfel. Door deze update krijg je inzicht in de meest gebruikte hashtags en kun je aan de hand van een aantal letters de meest geschikte hashtag selecteren.

Automatisch aanvullen van #hashtags


Updates iMonitoring API
Op verzoek van diverse klanten zijn meerder updates in onze API doorgevoerd. De API zorgt er voor dat gegevens makkelijk tussen 2 systemen kunnen worden uitgewisseld. De volgende updates aan de API zijn doorgevoerd:

  1. Ophalen van alle geplande berichten.
  2. Weergave totale activiteit, inclusief uitsplitsing naar sentiment.
  3. Uitlezen van alle actieve zoekprofielen.
  4. Bijwerken van bestaande zoekprofielen.
  5. Verwijderen van zoekprofielen.

Ben je benieuwd naar de overige mogelijkheden van de iMonitoring API, neem dan contact met ons op.

Alert bij het plaatsen van berichten
Jammer genoeg komt het soms weleens voor dat geplande berichten niet worden gepubliceerd, omdat een platform een storing heeft, bijvoorbeeld Twitter. Hiervoor hebben wij een oplossing, namelijk een directe melding per e-mail. Via de email update wordt je op de hoogte gehouden dat het mislukt is om het geplande bericht te publiceren. Zo kun je direct actie ondernemen.

Beter inzicht in welke klantomgeving je zit
Voor klanten die in het Marketing Dashboard werken is het nu nog duidelijker in welke klantomgeving zij bezig zijn. Via een toegevoegde dropdown (zie onderstaande screenshot) is het makkelijker om tussen de verschillende klantomgevingen te wisselen.

Wisselen tussen klantomgevingen

Over de auteur

Peter van Mourik
Application Developer, specialized in developing web applications using .NET and SQL Server.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?