iMonitoring software updates november 2017

Tessa Diependaal – 13:27, 02 nov 2017

Oktober was de maand voor de vernieuwde iMonitoring smartphone applicaties. Klanten van iMonitoring hebben de mogelijkheid om via de smartphone berichten op sociale media te plannen en te publiceren.

De eindgebruiker met een iMonitoring abonnement kan via de portal social media accounts koppelen. Door de App op je smartphone te installeren kun je op elk gewenst moment je social media updates delen en plannen. Verder worden geplande berichten vanuit de portal ook in de app getoond. Verder zie je hoeveel zichtbaarheid de publicaties hebben opgeleverd. Uitgebreidere statistieken worden getoond in de portal.

Download de nieuwe app nu
Voor marketingcommunicatiebureaus is dit de mogelijkheid om samen met klanten de social media accounts te managen. De app biedt de bureaus een eenvoudige oplossing om klanten mee te laten kijken welke updates gepland zijn. Verder kan de klant van het bureau de updates via de applicatie makkelijk plannen. Jij als bureau kan het bericht corrigeren/ verbeteren en aantrekkelijk maken voor de doelgroep. Lees ons blog welke verdienmodellen de app biedt.

Veranderingen in de portal
Na feedback van klanten over het submenu ‘afbeeldingen’ is dit visueel aantrekkelijker gemaakt. Er is meer ruimte gekomen tussen de afbeeldingen, ook wordt de bijhorende tekst direct weergegeven en kun je afbeeldingen makkelijker delen op bijvoorbeeld Instagram of aan je favorieten toevoegen.

Verder zijn er aanpassingen gedaan in het narrowcasting dashboard. Dit dashboard wordt veel door bedrijven en ondernemingen gebruikt om de online aanwezigheid/ naamsbekendheid zichtbaar te maken in de organisatie. Naast het inzichtelijk maken van de free-publicity in het dashboard is dit ook gerealiseerd voor de eigen verzonden berichten op sociale media. En om het dashboard visueel te verbeteren zijn afbeeldingen bij berichten standaard aanwezig.

Ontwikkelingen eind van het jaar
De laatste twee maanden van dit jaar wordt er gewerkt om:
  • Persoonlijke Facebook accounts met toestemming te monitoren.
  • De mogelijkheden van Influencer marketing met iMonitoring te optimaliseren.
  • Vanuit iMonitoring met Facebook targeting aan de slag te gaan.

Over de auteur

Tessa Diependaal
Eigenaresse van Diependaal Online. Bij Diependaal Online zorgen wij voor professionele digitalisering. DO ondersteunt de MKB ondernemer en hun organisatie om de contact momenten te regisseren om zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Bel 085-8768977 of bezoek de website.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?