Introductie Wallhalla Events

Tessa Diependaal – 09:09, 11 jul 2018

Stel je hebt een horeca bedrijf wat de perfecte locatie is voor een evenement. Jouw medewerkers zijn enthousiast, professioneel en gastvrij de perfecte ingrediënten om een onvergetelijk event te organiseren. Toch is er één probleem je hebt geen idee hoe jouw bedrijf nieuwe klanten kan werven. Hiervoor biedt Barry van de Wall (CEO) van Wallhalla Events een oplossing.


Klik op de afbeelding om deze vergroot weer te geven.


Wallhalla Events all-in-one marketingpakket
Speciaal voor de event en horeca sector heeft Wallhalla een all-in-one web marketing oplossing ontwikkeld. Het pakket is een totaaloplossing om aan de slag te gaan met de online zichtbaarheid van jouw event- of horecabedrijf. Deze oplossing zorgt dat jij op een eenvoudige wijze zelfstandig aan de slag kunt gaan en ook heb je toegang tot een community met professionele marketeers voor extra ondersteuning.

Verder zorgt het all-in-pakket dat jij direct bij de doelgroep terecht komt via het boekingsplatform. Door het boekingsplatform kun je als horeca- of eventbedrijf meer business genereren.Hoe is iMonitoring betrokken bij Wallhalla Events?
Als het gaat om online zichtbaarheid, social media management en slimme online marketing oplossingen heeft Barry van de Wall gekozen voor iMonitoring. Met het iMonitoring marketing dashboard geleverd als White Label worden de berichten van de horeca- en eventbedrijven gepland en gepubliceerd op sociale media. Ook is het mogelijk om de populariteit en de online betrokkenheid van de horeca- en eventbedrijven te monitoren op het internet. Door alles in één pakket te hebben kun je een enorme boost geven aan de online zichtbaarheid.

Een mogelijk vervolgstap is een slimme integratie van iMonitoring in de all-in-one applicatie van Wallhalla Events. Dit zorgt dat Wallhalla Events nog meer een langdurige samenwerking kan aangaan met zijn klanten en meer community dienstverlening kan verkopen.

iMonitoring over Wallhalla Events
Vanuit iMonitoring zijn wij erg enthousiast over de oplossing die Barry van de Wall heeft laten ontwikkelen voor zijn bedrijf. Met de all-in-one web marketing totaaloplossing wordt het voor horeca- en eventbedrijven mogelijk om nieuwe klanten aan te trekken en omzet te bevorderen. Online aanwezig zijn en werken aan naamsbekendheid is een cruciaal onderdeel hierin.

Wil je meer weten over het all-in-one pakket van Wallhalla Events klik dan door naar de website of bekijk het LinkedIn profiel van Barry van de Wall om te verbinden.

Over de auteur

Tessa Diependaal
Eigenaresse van Marketingstudio Do. Met haar marketingbureau ondersteunt zij bedrijven met reputatiemanagement en contentmarketing. Wil je op basis van inhoud doelgericht en praktisch aan de slag bel dan naar 085-8768977 of bezoek de website.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?