Vernieuwde rapportages iMonitoring

Tessa Diependaal – 09:22, 09 jan 2014

In de nieuwe rapportages ziet u in mooie visuele grafieken waar, wanneer en door wie er over u gesproken is. Deze grafieken kunt u één op één gebruiken voor uw interne documenten!

Klik op de afbeelding om te vergroten


Uiteraard beschikt de rapportagetool ook over andere statistieken. Zo zijn er ook rapporten beschikbaar voor het meetbaar maken van:

- het online bereik
- de tone of voice
- de onderwerpen, waarmee het resultaat is geassocieerd
- de auteurs
- de bronnen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van iMonitoring? Wij informeren u graag. Probeer gratis een proefabonnement van 14 dagen! Deze kunt u activeren op www.internetmonitoring.nl.

Over de auteur

Tessa Diependaal
Voor iMonitoring en haar klanten is Tessa actief als sales- en accountmanager. Met meer dan 15 jaar ervaring is zij verantwoordelijk voor het uitwerken van commerciële plannen. Klanten van iMonitoring worden ondersteunt met het inrichten van de abonnementen, ontwerpen van maatwerk analyses plus rapportages en verder geeft zij trainingen. Ook biedt zij zich aan als parttimer voor marketingcommunicatiebureaus die het Social Media Dashboard afnemen en de behoefte hebben aan extra verkoopondersteuning om te groeien met klanten. Tessa is gedreven, enthousiast, betrokken en praktisch ingesteld.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?