Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Instagram bedrijfsaccount en de voordelen

Instagram bedrijfsaccount biedt voordelen ten opzichte van een persoonlijk account. Als ondernemer kun je jouw persoonlijke Instagram account omzetten naar een zakelijke. Hiermee krijg je ook de mogelijkheid om te adverteren, kun je winkels toevoegen en krijg je inzicht in het bereik.

Wil je gebruik maken van deze mogelijkheden dan is een Instagram bedrijfsaccount noodzakelijk. In dit blog leggen we uit hoe jij een Instagram bedrijfsaccount kunt activeren.

Hoe activeer je een Instagram bedrijfsaccount?

Om te beginnen kun je jouw persoonlijke Instagram account omschakelen naar een business account. Om dit te doen ga je naar je instellingen en klik je op ‘Overschakelen naar professioneel account’. Vervolgens vul je de gegevens in van je bedrijf door op ‘profiel bewerken’ te klikken.

Wanneer je klaar bent met het bewerken van je gegevens, dan kan het handig zijn om ook je Facebook business page met Instagram Business account te verbinden. Op deze manier kun je ook social media updates managen van je Facebook en Instagram account. Op de website van Instagram kun je lezen hoe dit werkt.

Tips van Instagram

Wanneer je een instagram bedrijfsaccount hebt dan biedt het platform zelf simpele tips voor MKB-bedrijven om aan de slag te gaan, zonder dat je direct gaat adverteren. Je kunt ook de instructiegids voor MKB-bedrijven ontvangen om je bedrijf te laten groeien op Instagram.

Manage je alleen Facebook en Instagram Business accounts dan kun je heel goed Facebook Business gebruiken. Ben je ook actief op Linkedin, Pinterest, Google My Business en misschien nog Twitter overweeg dan een social media softwareoplossing. Hiermee kun je al je social media content vanuit één omgeving managen en resultaten inzichtelijk maken. In ieder geval veel succes met je Instagram bedrijfsaccount!