Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Vergoot 100x de online zichtbaarheid samen met je beste medewerkers

Als marketeer of ondernemer weet je heel goed dat de online zichtbaarheid belangrijk is voor het succes van het bedrijf. Zonder zichtbaarheid geen aandacht voor jouw bedrijf of product en dus geen:

– Mogelijke interesse in het aanbod. 
Behoefte om jouw product of dienst in overweging te nemen. 
Actie om tot een koop over te gaan.

Door zichtbaar te zijn zet je dit proces in gang en gaat de kassa rinkelen. Maar hoe ga je dit aanpakken? Door online of social media advertising, organische social media updates of een combinatie? Wij bij iMonitoring hebben een andere oplossing, namelijk door je social media updates een boost te geven en je medewerkers als eerst te informeren en te betrekken.

Maak kennis met de engagement boost van iMonitoring.

Met deze social media module kun je betrokken medewerkers activeren en ze als eerst informeren over de updates die zijn gedaan op social media. Wanneer je de online zichtbaarheid organische wilt vergroten dan is de engagement boost een handige tool om in te zetten. Per keer kun je maximaal 100 medewerkers informeren en bied je hun de mogelijkheid om het social media bericht op het desbetreffende platform te delen of op hierop te reageren. Hierdoor verhoog je zichtbaarheid en zet je het proces in gang om bij potentiële klanten onder de aandacht te komen. Je kunt de engagement boost activeren in je iMonitoring social media softwarepakket.

Wil je nog een stap verder gaan en actieve medewerkers belonen die veel doen voor de online zichtbaarheid dan kun je gamification hieraan toevoegen. Door er een spelelement er aan toe te voegen kun je medewerkers nog meer motiveren en belonen voor hun betrokkenheid. Wil je weten wat het effect is van een betrokken medewerkers? Lees dan dit blog op de website van Cornelissen Marketing.

Benieuwd naar andere slimme social media oplossingen om medewerkers te betrekken in de online zichtbaarheid? Lees dan dit blog met aandacht voor narrowcasting.