Samenwerking met email marketing bedrijf Mybizzmail

Tessa Diependaal – 10:26, 20 jul 2017

Waarschijnlijk ben je nog onbekend met Mybizzmail, des te meer een reden om je te informeren over Paul Beens van Mybizzmail.

Gert-Jan Bos zorgde voor de introductie
Vorig jaar leerde ik Paul kennen door community-lid Gert-Jan Bos van BesocialOnline. Gert-Jan was Mybizzmail aan het proberen om aan de slag te gaan met het versturen van nieuwsbrieven. Gedurende het proberen van Mybizzmail kwam Gert-Jan met het idee om relevante content van het internet op te nemen in de nieuwsbrief. Zo ben ik met Paul in contact gekomen.

Gert-Jan zorgde voor een afspraak met Paul en mij. Tijdens de afspraak was er al snel een klik en werd besloten om samen te gaan werken.

Vorm van de samenwerking
In plaats van een samenwerking met een grote internationale speler waar eigen belangen voorop staan werken Mybizzmail en iMonitoring aan de belangen voor marketingcommunicatiebureaus.

Voor onze klanten zorgen wij beide voor de beste oplossingen om online marketing en emailmarketing efficiënter en effectiever te maken. Beide doen we waar we goed in zijn, namelijk nieuwe functies ontwikkelen waar marketing professionals bij gebaat zijn.

Integratie van systemen
Door integratie van systemen is het voor marketingcommunicatie experts mogelijk om klanten nog beter te helpen met content marketing. Content uit iMonitoring wordt op de achtergrond via API gecommuniceerd naar Mybizzmail. Experts bepalen zelf welke content opgenomen worden in de nieuwsbrief.
Verder maakt de API het mogelijk om nieuwsbrieven die op social media worden gedeeld meetbaar te maken in iMonitoring. Met andere woorden relevantie statistieken worden getoond in het logboek van verzonden berichten.

Gebruik maken van beide oplossingen
Heb je na het lezen van deze update interesse om met beide partijen samen te werken neem dan contact op met mij (Tessa Diependaal). Je kunt natuurlijk ook nog een kijkje nemen op de website van Mybizzmail.

Als je wel wat hulp kunt gebruiken met email- en online marketing dan stellen wij Gert-Jan Bos voor. Gert-Jan is goed op de hoogte van de mogelijkheden in Mybizzmail en iMonitoring.

Over de auteur

Tessa Diependaal
Eigenaresse van Diependaal Online. Bij Diependaal Online zorgen wij voor professionele digitalisering. DO ondersteunt de MKB ondernemer en hun organisatie om de contact momenten te regisseren om zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Bel 085-8768977 of bezoek de website.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?