Vaarwel Gert Jan

Tessa Diependaal – 12:07, 30 nov 2017

Afgelopen weekend ontvingen wij het bericht over het overlijden van Gert Jan Bos, ondernemer van BeSocialOnline. Gert Jan was voor ons een trouwe ambassadeur en een betrokken freelance collega.

Gert Jan heb ik ontmoet tijdens SMC030 op 12 december 2012, bijna zes jaar geleden. Het was ruim een jaar na de oprichting van ons bedrijf.

Ik kan het mij nog goed herinneren, want ik had een klein tafeltje waar ik anderen mocht informeren over iMonitoring. En gelukkig zocht Gert Jan mij op. Ik had geen idee wie has was en was dus ook helemaal onbekend met zijn bevlogenheid over sociale media.

Gert Jan Bos achter de schermen in actie tijdens MKB congres Utrecht


Snel na onze ontmoeting spraken we af en kwam Gert Jan met een compagnon/ goede vriend zijn ideeën vertellen over het inzetten van sociale media. Toen was Twitter hot en trending. Na het maken van zakelijke afspraken mochten wij zijn ideeën en kennis gebruiken om de engagement module te ontwikkelen.

In mijn ogen was Gert Jan een pionier als het ging om het gebruik van social media en hoe je deze slim kon toepassen voor je bedrijf. In het nieuwsartikel van de Utrechtse Internet Courant staat dat Gert Jan een lieve, zachtaardige en bescheiden man was. En net als Martijn Klein zegt was hij ‘iets te bescheiden’. Ik geloof dit wel.

Gert Jan was iemand die bereid was om anderen te helpen / ondersteunen. Dit maakte hem ook zo waardevol voor ons bedrijf. Het is jammer dat zijn plek verdwijnt, maar zijn ideeën en kennis zijn voor altijd gewaarborgd in ons bedrijf. En misschien moet de naam engagement module wel vervangen worden voor BOSengagement. Zo blijven we Gert Jan altijd herinneren als waardevolle samenwerkingspartner.

Over de auteur

Tessa Diependaal
Eigenaresse van Diependaal Online. Bij Diependaal Online zorgen wij voor professionele digitalisering. DO ondersteunt de MKB ondernemer en hun organisatie om de contact momenten te regisseren om zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Bel 085-8768977 of bezoek de website.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?