Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
Image Alt

Over ons

Een softwareoplossing
ontwikkeld vanuit passie

In 2011 is iMonitoring opgericht om klanten te bedienen met online monitoring software. Wij hebben een praktische softwareoplossing ontwikkeld voor klanten die het internet zelf gingen monitoren. Ondertussen is de software met de tijd mee veranderd en gebruiken klanten de software voor social media activeiten. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op.

nordwood-themes-yyMJNPgQ-X8-unsplash
dollar-gill-QjbWnE6w4SQ-unsplash

Klanten kiezen
iMonitoring omdat wij:

• Een praktische softwareoplossing bieden om aan de slag te gaan met social media.

• Scherpe inkooptarieven en bijpassend support leveren.

• Een persoonlijke accountmanager bieden voor extra support wanneer jij het nodig hebt.

• Ambitieuze bureaus stimuleren en ondersteunen in hun social media activiteiten.

• Specialistische softwareoplossingen verzorgen met social media.

Achter de
schermen bij iMonitoring

iMonitoring is eigenaar en ontwikkelaar van social media software. Wij bestaan uit een specialistisch verzorgend team en bedienen klanten met de beste softwareoplossingen. Wij houden ons bezig met ontwikkelen en aanbieden van functionele softwareoplossingen met social media.

Wat klanten
zeggen over iMonitoring

Voor mijn bedrijf Ms Independent Virtual Assistant waarbij ik de social media verzorg voor mijn klanten, zocht ik een tool om LinkedIn posts in te plannen. Ik kwam via een zoektocht bij Internet Monitoring terecht. Hoewel ik niet negatief tegenover buitenlandse tools sta, vond ik het heel fijn om een Nederlands bedrijf te vinden, die een redelijk eenvoudige tool gemaakt hadden. Uiteraard kan de tool veel meer en in de afgelopen maanden ben ik het steeds meer gaan gebruiken. Het is een eenvoudige tool die het plannen van veel verschillende accounts mogelijk maakt. Dat zorgt ervoor dat ik enorm veel gemak ervaar in mijn werkzaamheden. Daarnaast is het een zeer betaalbare tool! Echt een aanrader!

Hendrine van Walbeek Virtual Assistant, Ms Independent - www.msindependentva.com

Wij gebruiken iMonitoring al bijna 8 jaar naar tevredenheid. Het platform blijft in ontwikkeling om in te spelen op de veranderingen in de social media. Het persoonlijke contact en de snelle communicatie stellen we zeer op prijs.

Kjell Postema Co-founder, Voom nutrition (NL) - www.voomnutrition.nl

De reden waarom ik vijf jaar geleden voor iMonitoring heb gekozen is een eenvoudige. Ik was op zoek naar een social media dashboard waarop ik alles kon zien, volgen en reageren. Maar vooral ook omdat de mensen van iMonitoring altijd voor je klaar staan. Het is ideaal om met een Nederlandse partij samen te werken. En samenwerken is echt ook wat zij doen. Ik heb meerdere wensen neergelegd en vele daarvan zijn ook geïmplementeerd in de tool. Kortom na al die jaren, nog steeds een trouwe en tevreden klant.

Fred Scholten Social media specailist, SocialConcept - www.socialconcept.nl