Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
Image Alt

Over iMonitoring

iMonitoring bestaat
al meer dan 10 jaar

iMonitoring is in 2011 opgericht om klanten te bedienen met online monitoring software. Met de toename van social media activiteiten door onze klanten specialiseren wij ons in de ontwikkeling en levering van social media softwareoplossingen. Hierdoor ondersteunt iMonitoring marketing- en mediabureaus plus organisaties met een eigen marketingcommunicatieafdeling. Het iMonitoring team biedt specialistische en verzorgende ondersteuning. Neem contact met ons op voor een kennismaking.

nordwood-themes-yyMJNPgQ-X8-unsplash
iMonitoring

iMonitoring klanten
kiezen voor ons, omdat wij:

• Praktische social media software leveren.

• Één dashboard leveren voor social media beheer door marketing- en mediabureaus.

• Snel en persoonlijk communiceren.

• Marketing- en communicatieafdelingen ondersteunen met social media softwarepakketten.

• Het jou ook makkelijk maken met onze social media software.

iMonitoring is
actief achter de schermen

iMonitoring is als eigenaar en ontwikkelaar van social media software actief op de achtergrond. Wij bestaan voor de marketingcommunicatie experts die onze social media software als tool gebruiken om hun activiteiten te managen en resultaten inzichtelijk te maken. Het specialistische en verzorgende team ondersteunt jou als slimme marcom professional en zorgt dat jouw werkzaamheden op de juiste manier tot uiting komt.

Wat klanten
zeggen over iMonitoring

Voor mijn bedrijf Ms Independent Virtual Assistant waarbij ik de social media verzorg voor mijn klanten, zocht ik een tool om LinkedIn posts in te plannen. Ik kwam via een zoektocht bij Internet Monitoring terecht. Hoewel ik niet negatief tegenover buitenlandse tools sta, vond ik het heel fijn om een Nederlands bedrijf te vinden, die een redelijk eenvoudige tool gemaakt hadden. Uiteraard kan de tool veel meer en in de afgelopen maanden ben ik het steeds meer gaan gebruiken. Het is een eenvoudige tool die het plannen van veel verschillende accounts mogelijk maakt. Dat zorgt ervoor dat ik enorm veel gemak ervaar in mijn werkzaamheden. Daarnaast is het een zeer betaalbare tool! Echt een aanrader!

Hendrine van Walbeek Virtual Assistant, Ms Independent - www.msindependentva.com

Wij gebruiken iMonitoring al bijna 8 jaar naar tevredenheid. Het platform blijft in ontwikkeling om in te spelen op de veranderingen in de social media. Het persoonlijke contact en de snelle communicatie stellen we zeer op prijs.

Kjell Postema Co-founder, Voom nutrition (NL) - www.voomnutrition.nl

De reden waarom ik vijf jaar geleden voor iMonitoring heb gekozen is een eenvoudige. Ik was op zoek naar een social media dashboard waarop ik alles kon zien, volgen en reageren. Maar vooral ook omdat de mensen van iMonitoring altijd voor je klaar staan. Het is ideaal om met een Nederlandse partij samen te werken. En samenwerken is echt ook wat zij doen. Ik heb meerdere wensen neergelegd en vele daarvan zijn ook geïmplementeerd in de tool. Kortom na al die jaren, nog steeds een trouwe en tevreden klant.

Fred Scholten Social media specailist, SocialConcept - www.socialconcept.nl