Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Berichten plannen en delen op Linkedin

Sinds 2013 heeft iMonitoring een koppeling met LinkedIn voor het plannen en publiceren van berichten naar het persoonlijke account plus de bedrijfspagina. 8 jaar geleden heeft Peter van Mourik een blog hierover geschreven, wat nog steeds veel wordt gelezen. Deze versie van het geschreven blog krijgt wel een kleine vernieuwing om in te haken op de huidige situatie. 

Naast het koppelen van je LinkedIn account is het ook mogelijk om andere social media accounts te beheren vanuit iMonitoring. Dit is handig want je kunt  vanuit één omgeving je social media accounts managen.

Om je LinkedIn account te koppelen log je in op je iMonitoring omgeving en koppel je jouw account door middel van het instellingen menu bovenaan in de portal. In het menu dat verschijnt klik je op “Koppel LinkedIn”, het volgende scherm verschijnt met jouw gegevens:

iMonitoring vraagt toestemming tot je basis profielinformatie om je naam en afbeelding te mogen raadplegen. Naast de basis profielinformatie wordt er ook toegang gevraagd om namens jouw network updates te mogen plaatsen. Deze autorisatie stelt onze software in staat om berichten die je inplant op jouw profiel te plaatsen. Als je akkoord gaat dan geef je jouw wachtwoord op en klik je op “Toestaan” en de koppeling is gemaakt.

Als de koppeling eenmaal tot stand is gebracht is het mogelijk om nieuwe berichten op te stellen in de berichtenkalender van je iMonitoring omgeving.

En maak je gebruik van de databank module om content te managen dan kun je ook berichten delen van andere websites waar jij toegang tot hebt of waar je op geabonneerd bent. Wanneer je content van andere websites deelt dan wordt door LInkedin automatisch een afbeelding, titel en omschrijving toegekend. Wanneer je wilt kun je dit ook aanpassen. Dit ziet er dan als volgt uit: