Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
Image Alt

iMonitoring

Maak kennis met de Online Content Machine

Samen met Het Marketing Station introduceren wij de Online Content Machine. Wil jij als online of social media marketeer je klant als beste ondersteunen, dan is de content machine perfect voor jouw bedrijf!

Met de online content machine zorg jij als marketeer voor de juiste content, op de juiste plaats en op het juiste moment. Door de online en social media berichten vanuit één omgeving te managen en te communiceren met je klanten kun jij:

1. Het beste advies geven;
2. content direct plannen en publiceren naar de social media kanalen van je klant;
3. of specifieke marketingcampagnes uitzetten.

Voor wie is de Content Machine interessant en waarom?
Wil je méér betrokkenheid en interactie realiseren met je klanten en vóór je klanten? Dan biedt de content machine de uitkomst. Je bent namelijk continu betrokken. Het start bij het eerste gesprek, namelijk:

  1. Hoe ga je jouw klanten ondersteunen met de online zichtbaarheid?
  2. Welke online en social media kanalen worden er ingezet?
  3. Welk soort content zorgt dat jouw klanten goed zichtbaar zijn op social media?
  4. Hoe weet je wat het resultaat is en hoe ga je dit meten?

Met de Online Content Machine zorg je voor dagelijks of wekelijks contact met je klanten. Dit varieert van de automatische e-mailservice waarmee je klanten voorziet van relevante content om te publiceren op social media of een samenwerking waarmee je de klant volledig werk uit handen neemt en de resultaten periodiek rapporteert.

Verder biedt de content machine goede mogelijkheden om extra verkopen te realiseren en een continue stroom aan inkomsten te realiseren.

Waar ben je goed in en hoe laat je dit zien?

Met de Online Content Machine kun jij laten zien waar je goed in bent en hoe. Zo ben jij de specialist die zijn klanten ondersteunt met de beste content, ben je een ster als het gaat om klantbetrokkenheid, zorg je voor het beste resultaat als het gaat om online zichtbaarheid en maak je resultaten inzichtelijk door deze te rapporteren.

Wil je weten hoe de Online Content Machine werkt bekijk dan deze webpagina met informatie.

Begrijp je hoe het werkt en wil je weten hoe je dit effectief kunt activeren voor jouw bedrijf, neem dan contact op met Tessa Diependaal. Als sales- en accountmanager informeert zij jou over de mogelijkheden en helpt ze je met opstarten. Je kunt haar bereiken op 085 – 8769612 of stuur haar een mail naar tessa@internetmonitoring.nl.