Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Sneakpreview naar het nieuwe design van iMonitoring

Sneakpreview naar de nieuwe versie van iMonitoring, gaat over de vernieuwde look en feel van onze social media software. De software krijgt een ware metamorfose als het gaat om ontwerp en design. Het nieuwe functioneel ontwerp en design zorgen voor een aantrekkelijke en functionele omgeving. Dit om actief aan de slag te gaan met het plannen en publiceren van je social media berichten.

In deze update geven we een sneakpreview van wat er gaat komen en wat je kunt verwachten.

Social media management

In de basis biedt de social media software van iMonitoring jou de mogelijkheden voor het plannen en publiceren van social media berichten. Vanuit één omgeving kun je social media management uitvoeren. In de afbeelding zie je een kalender, welke berichten zijn ingepland en naar welke social media accounts. Vervolgens kun je ook makkelijk nieuwe updates plannen en publiceren.

Berichtenkalender
Resultaten verstuurde berichten

Wil je weten wat de resultaten zijn van je verzonden berichten, dan ga je naar het menu ‘Verstuurd’. Wat je ziet zijn het aantal verstuurde berichten, potentieel bereik, aantal kliks en de hoeveelheid interactie. De blauwe blokjes variërend in type kleur blauw geven aan op welk moment je de meeste interactie hebt gehad. Dit zijn de beste momenten voor jou om je social media updates te publiceren.

Verstuurde berichten
Dashboard

Raadpleeg het dashboard om het totaal beeld van je social media updates te bekijken.

Interactie op je social media kanalen monitoren

Voor klanten die ook de interactie op de social media accounts in de gaten willen houden, bieden we iMonitoring Teams Dit social media softwarepakket heeft de oplossing om de eigen social media accounts continu te volgen. Vanuit iMonitoring kun je meldingen instellen en krijg je een bericht zodra er interactie plaatsvindt op de accounts. Ook is het mogelijk om vanuit iMonitoring te reageren.

Social media monitoring voor de professional

Naast het monitoren van de eigen socila media accounts is het ook mogelijk om social media breed te monitoren. Door socia media zoekopdrachten toe te passen wordt social media monitoring geactiveerd. De zoekopdrachten bevatten onderwerpen, thema’s, merknamen en issues waarover je social media data gaat verzamelen. Deze vorm van social media monitoring wordt vooral toegepast voor reputatiemanagement, contentmarketing, onderzoek en is voor de social media professional het meest uitgebreide pakket.

Functionele oplossingen!

Tot slot zijn er in de basis functionele oplossingen die het leven van de social media marketeer leuker en makkelijker maken. Creëer bijvoorbeeld meer aandacht en interesse voor de social media updates door narrowcasting of gebruik iScheduler om interessante weetjes of updates vanaf een website te publiceren naar je social media accounts.

Narrowcasting

Naast de essentiële functies worden de abonnementen voorzien van een narrowcasting functionaliteiten. Narrowcasting wordt gebruikt om aandacht, interesse of actie voor de social media updates onder collega’s, voorbijgangers en bezoekers te verhogen of te stimuleren.

iScheduler

Installeer iScheduler in je browser en plan of publiceer berichten van willekeurige websites. Kom je bijvoorbeeld een interessante update tegen op een website en wil je deze delen met je doelgroep dan is iScheduler de perfecte oplossing!

Gaan we samen aftellen?

Ben je na het lezen van deze update nieuwsgierig en wil je het ‘nieuwe’ iMonitoring proberen geef je dan op voor onze nieuwsbrief onder aan de pagina. Het doel is om in april live te gaan, dus nog even geduld. In de tussentijd kun je collega’s, zakenrelaties en marketing professionals informeren over iMonitoring en gaan we samen aftellen naar het moment dat iMonitoring in het nieuwe design live gaat!


Ontvang onze maandelijkse mailupdate

Geef je op voor de maandelijkse emailupdate van iMonitoring. We houden je op de hoogte over de laatste social media softwareontwikkelingen, onze blogupdates en onze social media berichten.  
  *
 *
 *
 *
*
*Verplichte velden
Opmerking: Het is onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen en we garanderen dat uw gegevens volledig vertrouwelijk worden behandeld.