Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
Image Alt

iMonitoring

Sneakpreview naar het nieuwe design van iMonitoring

In de loop van het voorjaar gaat de nieuwe look en feel van iMonitoring live. De software is dan een ware metamorfose ondergaan als het gaat om ontwerp en design. Het nieuwe functioneel ontwerp en design zorgen voor een aantrekkelijke en functionele omgeving om aan de slag te gaan met het plannen en publiceren van je social media berichten.

In deze update geven we een sneakpreview van wat er gaat komen en wat je kunt verwachten.

Deze hulpmiddelen zorgen dat jij duidelijk ziet wat en wanneer je gaat publiceren. En met het dashboard zie jij wat de resultaten zijn voor bereik, interactie en reacties. Om je idee te geven zie je hieronder een prototype van wat er gaat komen.

Social media management
In de meeste eenvoudige vorm gaat iMonitoring de mogelijkheid aanbieden om je je social media berichten vanuit één omgeving te managen. Voor deze vorm van social media management word je berichtenkalender, het verzendlogboek en je dashboard de belangrijkste hulpmiddelen.

Interactie op je social media kanalen monitoren
Voor klanten die ook de interactie op de social media accounts in de gaten willen houden, biedt iMonitoring de oplossing om door social media monitoring de eigen social media accounts continu te volgen. Vanuit iMonitoring kun je alerts instellen en krijg je een melding zodra er interactie plaatsvindt op de accounts. Ook is het mogelijk om vanuit iMonitoring te reageren.

Social media monitoring voor de professional
Wie naast deze oplossingen nog méér wilt doen met social media is het mogelijk om social media zoekopdrachten te activeren. Met je social media zoekopdrachten monitort iMonitoring de social media kanalen op basis van zoekwoorden en je kun ook analyses en maatwerk rapporten ontwerpen. Voor de social media professional is dit het meest uitgebreide pakket en wordt het vooral toegepast voor reputatiemanagement, stakeholdercommunicatie of andere vormen van communicatiemanagement.

Functionele oplossingen!
Tot slot zijn er in de basis functionele oplossingen die het leven van de social media marketeer leuker en makkelijker maken. Creëer bijvoorbeeld meer aandacht en interesse voor de social media updates door narrowcasting of gebruik iScheduler om interessante weetjes of updates vanaf een website te publiceren naar je social media accounts.

Narrowcasting
Naast de essentiële functies worden de abonnementen voorzien van een narrowcasting functionaliteiten. Narrowcasting wordt gebruikt om aandacht, interesse of actie voor de social media updates onder collega’s, voorbijgangers en bezoekers te verhogen of te stimuleren.

iScheduler
Installeer iScheduler in je browser en plan of publiceer berichten van willekeurige websites. Kom je bijvoorbeeld een interessante update tegen op een website en wil je deze delen met je doelgroep dan is iScheduler de perfecte oplossing!

Gaan we samen aftellen?
Ben je na het lezen van deze update nieuwsgierig en wil je het ‘nieuwe’ iMonitoring proberen geef je dan op voor onze nieuwsbrief onder aan de pagina. Het doel is om in april live te gaan, dus nog even geduld. In de tussentijd kun je collega’s, zakenrelaties en marketing professionals informeren over iMonitoring en gaan we samen aftellen naar het moment dat iMonitoring in het nieuwe design live gaat!