Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

iMonitoring Basic voor zelfstandige professionals

iMonitoring Basic is al een tijdje vernieuwd en voor zelfstandig professionals de oplossing voor social media management. Met dit social media softwarepakket heb jij een betaalbare oplossing om je updates goed te managen.  

In dit blog lees je hoe je met iMonitoring Basic jouw social media updates kunt plannen of publiceert, hoe je met iScheduler content afkomstig van andere websites kunt communiceren naar je accounts en we schrijven over de iMonitoring app. 

Wat is iMonitoring Basic?

iMonitoring Basic is speciaal ontwikkeld voor zelfstandig ondernemers en klein MKB.  Met dit pakket kun jij vanuit één omgeving je social media updates plannen en publiceren. Wanneer je een testaccount opent dan begin je met het verbinden van je social media accounts. 

Social media accounts verbinden

Berichten plannen en publiceren

Zodra jij je social media accounts hebt verbonden is het mogelijk om je iMonitoring Basic account te verkennen of je gaat aan de slag met het plannen en publiceren van je social media updates.

Jouw social media softwarepakket bevat statistieken en een dashboard. Deze gebruik je zodra jij je eerst social media updates hebt gepland en gepubliceerd. Zoals je ziet is het supermakkelijk om je updates te plannen; je kiest een datum, selecteert je social media accounts, schrijft een bericht, upload beeldmateriaal en je plant of publiceert direct je social media bericht. Wil je weten wat er op de planning staat dan gebruik je de switch voor een lijstweergave over al je geplande berichten.

social media kalender

iScheduler browser extensie

Communiceer jij ook content vanaf websites wat interessant is voor jouw doelgroep/ fans dan is iScheduler een prima oplossing. Je kunt iScheduler downloaden in de Chrome webstore. Wanneer je deze download en installeert in je browser dan activeer je iScheduler met de login- en wachtwoordgegevens van je IMonitoring Basic account. Vervolgens kun je vanaf iedere willekeurige website waar jij toegang tot hebt content delen naar je social media accounts.

iMonitoring app

Ben je onderweg dan bieden wij de iMonitoring app. Deze is ook verbonden aan je iMonitoring Basic account en geeft je de mogelijkheid om je social media updates onderweg te plannen of te publiceren. Natuurlijk kun je deze ook realtime gebruiken voor als je ter plekke foto’s wilt delen van waar je bent.

Ben je na het lezen van dit blog benieuwd en heb je interesse om iMonitoring Basic te ervaren, dan kun je op deze pagina je proefaccount openen en 15 dagen iMonitoring Basic testen. In ieder geval bedankt voor je aandacht en je tijd om onze update te lezen!