Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

iMonitoring in 2022

Tot de laatste week voor kerst starten we met de software voorbereidingen voor iMonitoring Professional en het Social Media Dashboard. Deze social media softwarepakketten behoren tot de basis van ons aanbod en dienen in het eerste kwartaal van 2022 gereed te zijn.  

In dit blog communiceren we wat deze softwarepakketten zijn en wat je kunt verwachten. Verder kijken we terug naar de gebeurtenissen in 2021, want laten we eerlijk zijn het is toch wel een gek jaar geweest. We wensen je veel leesplezier en bedankt voor je tijd!

iMonitoring Professional

Het social media softwarepakket iMonitoring Professional is toch wel het meest uitgebreide pakket voor de marketingcommunicatieprofessional die voor de onderneming werkt waarin;

  • Social Media management actief wordt ondersteunt vanuit de organisatie. 
  • Duidelijke zichtbaarheid op de reputatie en het imago vanzelfsprekend is.
  • Rapporten en analyses geen overbodige luxe zijn om inspanningen en resultaten continu te meten.

Klanten die dit social media softwarepakket gaan afnemen worden bij de start ondersteunt door onze accountmanager om de software-instellingen optimaal in te richten. Wanneer dit is gedaan dan krijgt de klant een online rondleiding of uitleg van wat er is geactiveerd en hoe het werkt.

Hoe iMonitoring Professional gaat werken wordt uitgelegd in een nieuw blogartikel in het éérste kwartaal van 2022.

Social Media Dashboard
Kort na het opleveren van iMonitoring Professional volgt het Social Media Dashboard. Dit social media softwarepakket wordt speciaal ontwikkelt voor marketingcommunicatiebureaus die meerdere klanten ondersteunen en organisaties die meerdere merken managen. Het Social Media Dashboard biedt verschillende klant- of merkomgevingen die gebaseerd zijn op de softwarepakketten iMonitoring Basic, Teams en Professional. Zo wordt het mogelijk om voor iedere klant de juiste klantomgeving te activeren en in te zetten. Het Social Media Dashhoard biedt de volgende voordelen voor ambitieuze bureaus, want:

  1. Het zorgt voor meer omzet door klanten te ondersteunen of volledig werk uit handen als het gaat om het social media management.
  2. Door resultaten periodiek te rapporteren ontstaat er contactmoment en dit is goed voor klantbinding.
  3. Passieve inkomsten kunnen toenemen door social media abonnementen aan te bieden die overeenkomen met de pakketten in het Social Media Dashboard.

Gebeurtenissen 2021
Het mag duidelijk zijn dat 2022 in het teken staat van groei; door softwareontwikkelingen, nieuwe samenwerkingen en goed zichtbaar te zijn met de beste social media softwareoplossingen voor onze klanten. Dit alles is het vervolg op de gebeurtenissen die in 2021 hebben plaatsgevonden, namelijk:

  1. Een nieuw ontwerp en de ontwikkeling van de social media softwarepakketten.
  2. Een andere propositie; van online en social media monitoring naar ontwikkelaar en leverancier van social media software.
  3. De communicatie met klanten, leads en toekomstige samenwerkingspartners over de veranderingen bij iMonitoring.

Wij sluiten 2021 af met een positieve blik naar de toekomst en wij kijken er naar uit om je te verrassen met wat er nog gaat komen. Fijne feestdagen!