Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
Image Alt

iMonitoring

iMonitoring vanaf nu en de toekomst

Samen met onze functioneel ontwerpster, websitebouwer en softwareontwikkelaar is het gelukt om iMonitoring een nieuwe website te geven. Een website wat persoonlijker overkomt, communiceert en aanzet tot actie. Het is een van de mijlpalen wat iMonitoring in de toekomst gaat ondersteunen. 

Graag neem ik je mee in ons verhaal van verandering, de toekomst van iMonitoring en wat er op de planning staat.  

Onze zoektocht naar de juiste functioneel ontwerper!
Tijdens de corona lockdown periode werd besloten dat het anders moest bij iMonitoring en werd het tijd om over een nieuw design na te denken. Het was lastig om de juiste persoon te vinden die de software op een goede manier ging vormgeven, wat betreft functionaliteiten en design. In totaal heeft dit drie maanden geduurd. Ondertussen hadden wij ook haast, want hoe sneller, hoe beter. In het laatste kwartaal van 2020 hadden we onze functioneel ontwerpster Susan gevonden; nuchter, menselijk en praktisch. Wat heeft zij onze ogen geopend als het gaat om functioneel ontwerp en design. Haar woorden in een persoonlijk gesprek: ‘Het mag allemaal wel wat vriendelijker en overzichtelijker.” Voor het idee en ter illustratie kun je op deze blogpagina terecht of het het blog de website bekijken. Met de ontwerpen, ideeën en input van Susan ben ik aan de slag gaan met de commerciële zaken van iMonitoring.

Het werd duidelijker, makkelijker en het leverde input voor de softwarewerkzaamheden
Door de ontwerpen en het design kreeg ik een duidelijk idee wat er commercieel en inhoudelijk aangepast moest worden. We zijn officieel getransformeerd naar een social media software bedrijf. In eigen beheer ontwikkelen en leveren wij social media software. In de basis heeft iMonitoring vier generieke softwareproducten ontwikkelt wat als een abonnement wordt aangeboden. Omdat er in tien jaar tijd ontzettende veel geprogrammeerd is heb ik gekeken welke softwarefuncties veel worden gebruikt en deze zijn standaard in de abonnementen verwerkt. De softwarefuncties die handig zijn en door enkele klanten worden gebruikt zijn verwerkt in een module om als toevoeging op het abonnement af te nemen.

Met een helder commercieel plan en de ontwerpen werd het tijd om aan de slag te met de softwarewerkzaamheden om alles op de juiste plaats te zetten. We zijn begonnen met de noodzakelijke softwarefuncties, namelijk het koppelen van de social media accounts in het abonnement door de klant. Dit is altijd het startpunt en omdat hiermee wordt gestart is de volgende volgorde ontstaan voor het live zetten van de iMonitoring softwareproducten:

1. Basic
2. Teams
3. Professional
4. Soclal Media Dashboard.

Ben je benieuwd naar de pakketvormen en wat er precies wordt aangeboden dan kun je dit zien op deze pagina.

iMonitoring vanaf nu en de toekomst
Vandaag is het moment eindelijk aangekomen, want de websitebouwer heeft de nieuwe website van iMonitoring live gezet en de programmeerwerkzaamheden hebben er voor gezorgd dat iMonitoring Basic als bèta versie open staat voor geïnteresseerden. Toch zijn er nog drie softwareproducten die dit jaar nog live gaan. Ondertussen zijn we in gesprek met een digitaal marketingbureau zij zijn geïnteresseerd naar het social media dasboard en willen als toevoeging een stukje maatwerk software. Dit wordt dan speciaal voor de klant geprogrammeerd en geïntegreerd in hun social media dasboard softwarepakket. Persoonlijk vind ik dit een hele mooie stap richting de toekomst en geeft het een positief gevoel om verder te groeien. Cheers!