Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

iMonitoring vanaf nu en de toekomst

iMonitoring als ontwikkelaar en leverancier van social media software. Samen met onze functioneel ontwerpster, websitebouwer en softwareontwikkelaar is het gelukt om iMonitoring te vernieuwen. Dankzij onze functioneel ontwerpster worde de online marketing software wordt verandert naar social media software.  Ook krijgt iMonitoring een nieuwe website. Een website wat persoonlijker overkomt, communiceert en aanzet tot actie. Het is een van de mijlpalen wat iMonitoring in de toekomst gaat ondersteunen. 

Graag neem ik je mee in ons verhaal van verandering, de toekomst van iMonitoring en wat er op de planning staat.  

Onze zoektocht naar de juiste functioneel ontwerper!
Tijdens de corona lockdown periode werd besloten dat iMonitoring ging veranderen. Het werd tijd voor een nieuw design. Het was lastig om de juiste persoon te vinden, die de software op een goede manier ging vormgeven. In totaal heeft dit drie maanden geduurd. Ondertussen hadden wij ook haast, want hoe sneller, hoe beter. In het laatste kwartaal van 2020 hadden we onze functioneel ontwerpster Susan gevonden; nuchter, menselijk en praktisch. Wat heeft zij onze ogen geopend als het gaat om functioneel ontwerp en design. Haar woorden in een persoonlijk gesprek: ‘Het mag allemaal wel wat vriendelijker en overzichtelijker.” Voor het idee en ter illustratie kun je op deze blogpagina terecht. Met de ontwerpen, ideeën en input van Susan heb ik de commerciële zaken aangepast.

Het werd duidelijker, makkelijker en het leverde input voor de softwarewerkzaamheden
Door de ontwerpen en het design kreeg ik een duidelijk idee wat er commercieel en inhoudelijk aangepast moest worden. We zijn officieel getransformeerd naar een social media software bedrijf. In eigen beheer ontwikkelen en leveren wij social media software.

Wat bieden we aan?
In de basis heeft iMonitoring vier softwareproducten ontwikkeld. ieder social media software product worden als abonnement aangeboden. Omdat er in tien jaar tijd ontzettende veel geprogrammeerd is heb ik gekeken welke softwarefuncties veel worden gebruikt. De meest gebruikte softwarefuncties komen standaard terug in de software producten. De softwarefuncties die handig zijn en door enkele klanten worden gebruikt zijn verwerkt in modulen om als toevoeging op het abonnement af te nemen.

Met een helder verkoopplan en de ontwerpen werd het tijd om aan de slag te met de softwarewerkzaamheden. We zijn begonnen met de noodzakelijke softwarefuncties, namelijk het koppelen van de social media accounts in het abonnement van de klant. Het koppelen van de social media accounts is het startpunt. Omdat klanten hiermee beginnen is deze volgorde ontstaan voor het live zetten van de iMonitoring softwareproducten:

1. Basic
2. Teams
3. Professional
4. Soclal Media Dashboard.

Ben je benieuwd naar de pakketvormen en wat er precies wordt aangeboden dan kun je dit zien op deze pagina.

iMonitoring vanaf nu en de toekomst
Vandaag is het moment eindelijk aangekomen, want de websitebouwer heeft de nieuwe website van iMonitoring live gezet. Verder hebben de programmeerwerkzaamheden er voor gezorgd dat iMonitoring Basic als bèta versie open staat voor geïnteresseerden. Toch zijn er nog drie softwareproducten die nog live gaan. Ondertussen zijn we in gesprek met een digitaal marketingbureau zij zijn geïnteresseerd naar het social media dasboard en willen als toevoeging een stukje maatwerk software. Dit wordt dan speciaal voor de klant geprogrammeerd en geïntegreerd in hun social media dasboard softwarepakket. Persoonlijk vind ik dit een hele mooie stap richting de toekomst en geeft het een positief gevoel om verder te groeien. Cheers!