Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
Image Alt

iMonitoring

Hoe maak je een goede social media update met iMonitoring?

Wanneer je een goede social media update gaat maken dan is het belangrijk dat je weet voor wie je doet, hoe je het gaat doen, waar en wanneer. Tenslotte wil je dat jouw social media updates opvallen, aandacht krijgen en zorgen voor actie.

In dit blog lees je tips, schrijven we hoe je weet dat jouw social media updates goed zijn en hoe je dit inzichtelijk maakt met iMonitoring.

Hoe krijgt een goede social media update vorm?
Om een goede social media update te maken is het nodig om te weten voor wie je het doet en dat het jouw bedrijf of de organisatie waar je voor werkt op de juiste manier wordt vertegenwoordigd. Wil je dat jouw social media updates een merk presenteert besteed dan aandacht aan de communicatie van je merk om merkvoorkeur te creëren en pas het juiste beeldmateriaal toe. In het onderstaande lijstje geef ik een korte opsomming hoe je jouw social media update inhoudelijk vorm kunt geven en wat het dient te bevatten:

  1. Doe aan merkbinding; communiceer associaties die bij het merk passen en de doelgroep aanspreken. .
  2. Communiceer heldere verwachtingen.
  3. Zorg dat je social media updates samenhangend zijn.

Weet wanneer je social media updates goed zijn
Een goede social media update zorgt dat je merk aandacht krijgt, bekend is, zichtbaar(der) wordt en een positieve invloed heeft op het imago. Wanneer dit aanwezig is dan zorgen de updates voor reacties en creëren zij interactie. Stel voor jezelf een doelstelling om te bepalen wanneer je social media updates goed werken voor de zichtbaarheid van je merk. Analyseer wie je fans of ambassadeurs zijn op social media, welke updates het beter dan gemiddeld doen als het gaat om zichtbaarheid of bereik en bekijk wat de beste momenten zijn of zijn geweest om je social media updates te delen.

Resultaten meten met iMonitoring
Heb je weinig tijd of vind je het belangrijker om met je business bezig te zijn dan gebruik je iMonitoring. Met iMonitoring Basic kun je snel starten en worden de resultaten van je social media updates geautomatiseerd inzichtelijk gemaakt. Je kunt snel en makkelijk je social media accounts koppelen, om vervolgens ook je social media updates te versturen. Op deze manier heb jij één oplossing voor het plannen, publiceren en analyseren van je social media updates.