Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

iMonitoring Teams voor je social media activiteiten

iMonitoring Teams ondersteunt social media activiteiten van organisaties met een klein marketingteam. 

In dit blog schrijven wij over de social media softwareoplossingen in iMonitoring Teams. We leggen uit hoe iMonitoring Teams jouw social media werkzaamheden ondersteunt en wat je kunt verwachten wanneer je met deze softwareoplossing aan de slag gaat. 

Wat is iMonitoring Teams?
Speciaal voor organisaties met een klein marketingteam hebben wij iMonitoring Teams ontwikkeld. In dit pakket werk je samen met collega’s om de leukste, tofste en meest interessante updates te delen op social media. Naast het plannen en publiceren van social media berichten is het mogelijk om de social media activiteiten meer zichtbaar te maken in de organisatie. 

iMonitoring Teams bevat handige softwarefuncties, zoals; bulk upload, monitoren van de eigen social media accounts, narrowcasting en standaard rapporten  om resultaten te meten.

Bulk upload

Wanneer je Excel gebruikt om je social media berichten te plannen dan wordt het voor jou supermakkelijk om met iMonitoring aan de slag te gaan. iMonitoring Teams biedt de mogelijkheid om je je Excel bestand met social media berichten als .CSV te uploaden. Hierdoor worden alle berichten in één keer ingepland naar je social media accounts. Door deze functie bespaar je tijd en kun je social media berichten vooruit plannen. Heb je geen idee wat een .CSV bestand is dan biedt iMonitoring Teams een voorbeeld bestand wat je kunt gebruiken. Wanneer je klaar bent met het uploaden van je social media updates dan gebruik je de switch-button voor een lijstweergave van de geplande social media updates.

Monitoren van de eigen social media accounts

Wat je hebt gepubliceerd op je social media accounts wordt met je iMonitoring Teams account gemonitord. Het monitoren van de eigen social media accounts maakt de hoeveelheid interactie met fans en volgers inzichtelijk. Ook weet je of er is gereageerd en bied je iMonitoring Teams account de mogelijkheid om te reageren op de reacties van fans en volgers. Door het monitoren van de eigen social media accounts wordt ook duidelijk welke social media updates het goed doen voor de zichtbaarheid van het bedrijf.

Narrowcasting

Door narrowcasting kun je de social media updates communiceren binnen de organisatie. Narrowcasting maakt het mogelijk om social media betrokkenheid op een ongedwongen manier te stimuleren. In jouw iMonitoring Teams account kun je een standaard weergave raadplegen waarop de gepubliceerde social media berichten worden getoond. Voor een indruk zie je onderstaand een voorbeeld. Toon het narrowcasting scherm in de kantine, ontvangstruimte of receptie. Op deze manier zien je collega’s de social media berichten en raken ze betrokken. Hierdoor zorg je dat zij berichten gaan liken of delen en ontvang je mogelijk ook input. Meer informatie over deze functie lees je op onze veel gestelde vragen pagina.

Standaard rapporten raadplegen

Behaalde resultaten worden inzichtelijk gemaakt in het dashboard of via het menu rapporten. Het dashboard toont de hoeveelheid gecommuniceerde berichten, interactie en bereik. Ook laat het zien welke social media updates op de planning staan voor publicatie. Het rapporten menu wordt geraadpleegd om de resultaten van de social media accounts te bekijken. Ook bevat dit menu een analyse over de hoeveelheid websitetraffic, wanneer Google analytics is gekoppeld. Verder kun je de rapporten downloaden en communiceren met je werkgever of manager.

Een andere oplossing wanneer iMonitoring Teams overweldigend is!

Zijn de mogelijkheden van iMonitoring Teams overweldigend dan kun je iMonitoring Basic proberen. Dit pakket bevat minder functies en is prima wanneer je enkel aan de slag gaat met het planen en publiceren van social media berichten. Informatie over iMonitoring Basic lees je op deze pagina.

Geef je op voor onze mailupdate om te weten welke updates er worden doorgevoerd in iMonitoring Teams..


Ontvang onze maandelijkse mailupdate

Geef je op voor de maandelijkse emailupdate van iMonitoring. We houden je op de hoogte over de laatste social media softwareontwikkelingen, onze blogupdates en onze social media berichten.  
  *
 *
 *
 *
*
*Verplichte velden
Opmerking: Het is onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen en we garanderen dat uw gegevens volledig vertrouwelijk worden behandeld.