Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

iMonitoring social media software voor B2B en marketingbureaus

2021 hebben we afgesloten met een omzetgroei en geeft ons een goede start voor 2022. Wat we gaan doen om de groei voort te zetten lees je in deze update.  

Softwareontwikkeling
Ten eerste gaan we verder met de ontwikkeling van iMonitoring Professional en dan volgt de afronding van het Social Media Dashboard. Wat je kunt verwachten is te lezen in ons vorige blogupdate.

Dan zijn er twee marketinginitiatieven, namelijk het opzetten van een campagne op Linkedin en het uitwerken van een affiliate-/ partnerprogramma.

Linkedin campagne

Samen met B2B copywriter Bouke Vlierhuis gaan we werken aan de online zichtbaarheid van iMonitoring. Bouke gaat tot en met juni de social media software testen en hierover communiceren op Linkedin. Bouke weet dat voornamelijk B2B bedrijven of ondernemingen onze software inzetten en dat we zaken doen met marketingcommunicatiebureaus die het Social Media Dashboard inzetten om hun klanten te bedienen.

Met de hulp van Bouke gaan we kijken of het lukt om een nieuwe doelgroep aan te spreken, namelijk de zelfstandige professional en kleine B2B bedrijven. Voor deze doelgroep is iMonitoring Basic of Teams de beste oplossing om de social media activiteiten te managen. Voor nu zijn dit dan ook de social media softwareoplossingen die Bouke gaat testen.

Ben je benieuwd naar onze LinkedIn campagne volg dan onze bedrijfspagina of leer Bouke en zijn diensten beter kennen op zijn website.

iMonitoring partnerprogramma
Met ons partnerprogramma is het de bedoeling om freelancers, zelfstandige/ zakelijke professionals en bedrijven aan te haken die klanten adviseren over social media:

  • marketing
  • software
  • onderzoek
  • klantenservice/ klantcontact.

Het partnerprogramma gaat in ontwikkeling na de vernieuwing van iMonitoring Professional en het Social Media Dashboard. In de tussentijd is het de bedoeling om met een affiliate marketeer het partnerprogramma te optimaliseren. Wanneer je interesse hebt of je wilt informatie ontvangen over het iMonitoring partnerprogramma laat het dan weten. Je kunt ons bellen of vul je gegevens in op onze contactpagina.

Bedankt voor het lezen van onze update en heb je suggesties of vragen neem gerust contact met ons op.