Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

iMonitoring bestaat 10 jaar!

iMonitoring bestaat 10 jaar! En dat is werkelijk fantastisch! Als cadeau krijgt de software een nieuw ontwerp en design. De ontwikkelingen zijn in volle gang en wat we gaan aanbieden is toekomstbestendig. Lees je mee, want het wordt echt een feestje! 

iMonitoring is 10 jaar geleden begonnen met online monitoring software. Later kwam er social media management bij en voor de resultaatgerichte fanatiekelingen hebben we analytics ontwikkeld. Dit even in een notendop. Nu is het tijd voor verandering en kijken we vooruit. We beseffen ons steeds meer hoe belangrijk digitalisering is en weten we dat social media marketing zeker geen trend meer is.

We gaan je informeren over wat er gaat komen en hoe we klanten gaan ondersteunen.

iMonitoring Basic

Speciaal voor kleine bedrijven en zelfstandigen zonder personeel bieden wij iMonitoring Basic. Dit social media softwarepakket is de oplossing voor het plannen en publiceren van je social media berichten. Het pakket geeft je de mogelijkheid om op verschillende apparaten je social media te managen. Wanneer je dit pakket afneemt dan kun je ook gebruik maken van de social media planner app. Zo kun je ook onderweg of op locatie je social media managen. En wie eigen social media content afwisselt met content van andere websites hoeft alleen maar iScheduler te activeren in het abonnement. Met iScheduler kun je vanaf iedere website interessante updates delen op je eigen social media accounts.

Ben je benieuwd naar de hoeveelheid; zichtbaarheid, clicks en bereik dan kun je statistieken raadplegen in je dashboard of in het overzicht van je verzonden berichten.

iMonitoring Teams

Wie samen met een team van collega’s werkt aan social media engagement gaat plezier beleven met iMonitoring Teams. Samen werk je aan de leukste social media updates. De ‘serieuzere’ social media updates plaats je in concepten als deze nog even gecontroleerd moeten worden. Alles wat je samen met je collega’s communiceert op social media wordt ook gemonitord. Dus die leuke of vervelende opmerkingen op de social media accounts van fans of volgers worden opgepikt, en vanuit je Teams abonnement kun je daar op reageren.

Wil je social media betrokkenheid aanmoedigen binnen de organisatie dan activeer je narrowcasting. Met narrowcasting kun je de social media updates tonen op een modern beeldscherm met internetverbinding. Dit scherm hangt of is aanwezig in bijvoorbeeld de kantine van de organisatie. Zo zorg je dat iedereen in de organisatie wordt betrokken met de updates. Mogelijk zorgt het ook dat je nog input krijgt of leuke reacties van collega’s.

iMonitoring Professional

Oké dan nu het meest complete pakket voor de eindklant. Je bent gewaarschuwd, want in deze kleine alinea proppen we alle functies van iMonitoring Professional.

Dit social media softwarepakket bevat de functies van iMonitoring Basic en Teams. Dit wordt aangevuld met:

  • Zoekopdrachten voor social media monitoring.
  • Het activeren van labels voor het specificeren van het social media monitoring zoekresultaat.
  • Het ontwerpen van maatwerk analyses, rapporten, dashboards en narrowcasting.

Ben jij de professional van de organisatie die er alles aan doet om de reputatie zo goed mogelijk te managen, dan kun jij je lol op met dit social media softwarepakket. Wanneer je weet wat je nodig hebt dan bieden we bij de start ondersteuning om je iMonitoring Professional pakket zo goed mogelijk in te richten. Daarna kun je zelf aan de slag en ben je verantwoordelijk om het Professional account actueel te houden.

Jammer genoeg komt er ook minder goed nieuws, tenminste als je geen genoegen neemt met de standaard dienstverlening van iMonitoring.

Standaard dienstverlening

Klanten met het social media softwarepakket iMonitoring Basic en Teams krijgen standaard ondersteuning. Wanneer en foutmeldingen of storingen optreden dan zij wij per mail te bereiken om problemen op te lossen.

Klanten die beginnen met een iMonitoring Professional bieden wij bij de start ondersteuning met het:

  • Activeren van zoekopdrachten voor social media monitoring.
  • Instellen van labels voor het specificeren van het zoekresultaat uit social media monitoring.
  • Registreren van gebruikers.
  • Samenstellen van maatwerk analyses, rapporten, dashboards en narrowcasting.

Wie de standaard dienstverlening onvoldoende vindt heeft de mogelijkheid om de module extra dienstverlening af te nemen. Met de module extra dienstverlening krijgt de klant een persoonlijke, enthousiaste en gedreven accountmanager. Zij neemt werk uit handen en zorgt da je iMonitoring Teams of Professional abonnement actueel blijft. Je kunt haar ook bellen als je even van gedachten wilt wisselen.

Voor nu is het even genoeg, want om je verder lastig te vallen met extra modulen die meer mogelijkheden bieden wordt een beetje veel. Maar ben je nieuwsgierig of heb je nog vragen en wil je van gedachten wisselen dan kun je contact met mij opnemen.

Heb je het idee dat je wordt vergeten of mis je nog informatie, dan is de kans groot dat je volgende keer wat enthousiaster wordt. We communiceren dan over het Social Media Dashboard. Het Social Media Dashboard is speciaal voor bureaus of afdelingen die bedrijven of merken ondersteunen met marketingcommunicatie op het internet.