Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
Kunstmatige Intelligentie

1. Kunstmatige intelligentie door iMonitoring

Kunstmatige intelligentie als oplossing voor social media management. Dit heeft iMonitoring ontwikkeld met behulp van de onderzoekslaboratorium voor kunstmatige intelligentie OpenAI.

Laten we beginnen met een korte uitleg van deze technische softwareoplossing door OpenAI, hoe deze wordt toegepast in iMonitoring en wat je kunt doen om dit te gebruiken.

OpenAI

OpenAI is het initiatief van meerdere personen en een non-profit organisatie. Zij werken met investeerders als Microsoft, Reid Hoffman’s charitable foundation en Khosla Ventures. Vanuit het onderzoekslaboratorium worden kunstmatige intelligentie oplossingen ontwikkeld waar zo veel mogelijk mensen profijt bij hebben. Zo ook het op dit moment populaire ChatGPT, wat door scholieren wordt ingezet voor verslagen en samenvattingen. Het platform biedt AI toepassingen die via een API te benaderen zijn voor softwareontwikkelaars. Om gebruik te maken van één van de API-communicatiemiddelen is het nodig om een account te activeren.

iMonitoring en OpenAI

Bij iMonitoring hebben we een account geopend en gebruiken wij de completion API. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld de URL van je blogpost te gebruiken en dan wordt met de AI-functie in iMonitoring de tekst voor je social media update automatisch gegenereerd. Als voorbeeld tonen we een video hieronder.

OpenAI testen of gebruiken in iMonitoring

De Kunstmatige intelligentie functie in iMonitoring is toepasbaar in ieder type pakket en werkt als jij ook een OpenAI account hebt. Heb je nog geen OpenAI account activeer deze dan via de volgende pagina, https://chat.openai.com/auth/login.

De URL kopieer je in je iMonitoring omgeving via het menu instellingen. Wanneer je de OpenAI token hebt ingevoerd dan is de Kunstmatige intelligentie functie beschikbaar om ingezet te worden voor het automatisch genereren van tekst in je social media updates.