Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Social media tools; de top 2 van iMonitoring

Social media tools zijn er genoeg en dit wordt helemaal zichtbaar als je op Google zoekt. Bij iMonitoring hebben potentiële klanten de volgende social media tools vaak genoemd: Hootsuite, Later, Planoly, Sproutsocial en Coosto. De markt van social media tools is best concurrerend, daarom is het voor iMonitoring belangrijk om vast te houden aan haar positionering, namelijk: ‘de beste oplossing voor de juiste prijs’. Om deze reden worden leads klanten en kiezen zij voor de social media tools van iMonitoring.

iMonitoring Professional

En met de intro kijken we terug op een goed jaar waarin tientallen klanten kiezen voor de social media tools van iMonitoring. De meest populaire pakketten zijn iMonitoring Professional en het Social Media Dashboard. Deze social media tools zijn voor twee verschillende doelgroepen, namelijk de organisaties met een eigen marketingcommunicatieafdeling en voor de media- en marketingbureaus die hun klanten bedienen.

Social Media Dashboard

Het Social Media Dashboard is een bureaulicentie, waarin bureaus meerdere omgevingen activeren om klanten te bedienen. Deze social media tool is speciaal voor hun ontwikkeld en geeft de bureaus de mogelijkheid om social media werkzaamheden uit handen te nemen. Voor iedere klant van het media- of marketingbureau bestaat een eigen omgeving, die door het bureau worden beheert. De reden dat deze bureaulicentie wordt afgenomen komt door:

1. Slimme oplossingen die social media zichtbaarheid versterken.

2. De inzet van handige modulen om extra verkoop te stimuleren.

3. Het ontwerpen van eigen rapporten, analyses en dashboards en de mogelijkheid om deze te automatiseren voor verzending.

Voor 2023 verwachten wij een verdere groei in het aantal bureaulicenties en kijken wij er naar uit om de media- en marketingbureaus te ondersteunen met slimme social media tools die ontwikkelt gaan worden in het Social Media Dashboard.

iMonitoring Professional

Ook de vraag naar het iMonitoring Professional blijft bestaan. En met dit pakket bedient iMonitoring de organisaties met een eigen marketing- en communicatieafdeling. Deze klanten vinden het prettig dat zij bij de start ondersteuning krijgen om deze social media tool zo goed mogelijk in te richten. Om te beginnen is het wel nodig dat de klant eerst de social media accounts koppelt in het iMonitoring Professional account. Vervolgens gaan we bij iMonitoring aan de slag om:

– Social media monitoring zoekopdrachten te activeren.

– Collega’s te activeren als gebruikers.

– Maatwerk rapporten, analyses en dashboards te ontwerpen.

Dan krijgt de klant uitleg wat er is geactiveerd, hoe en wat verdere mogelijkheden zijn.

Om de social media tools goed te laten draaien wordt er komend jaar geïnvesteerd in meer servercapaciteit. Door de groei heeft dit wel onze prioriteit. Ook werken we aan de koppeling met GA4 (Google analytics 4). Voor marketing- en mediabureaus wordt het dan mogelijk om complete rapporten te communiceren met klanten en advies te geven op het gebied van het online klanttraject.

Wil je weten welke social media tool past bij jouw bedrijf of organisatie, klik dan door naar onze webpagina pakketvormen vergelijken.