Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
Social media tools

3 Social media tools als super oplossing voor zichtbaarheid

Genoeg aanbod in social media tools en dit wordt helemaal zichtbaar als je op Google zoekt. Maar jij als professional bent op zoek naar iets anders, in een oriëntatiefase voor een social media tool of nieuwschierig naar wat er op de (Nederlandse) markt beschikbaar is. In dit blog laten we je dan ook kennis maken met iMonitoring. Wij zijn een Nederlands bedrijf wat in eigen beheer social media software ontwikkelt en levert.

Wij horen en luisteren naar de wensen van leads en klanten. Vaak hebben zij, net als jij, ervaring met social media tools als Hootsuite, Later, Planoly, Sproutsocial of Coosto. Je weet dan ook goed wat de kenmerken, functionaliteiten en services zijn die een social media leverancier levert. Maar ben je toch op zoek naar een andere social media tool dan heb je ontevredenheden, andere verwachtingen of je bent benieuwd naar wat er nog meer ’te koop’ is.

In Jouw speurtocht/ oriëntatie naar social media tooling gaan we in dit blog aandacht besteden aan de social media pakketten van iMonitoring en communiceren wij over verwachtingen en hoe wij werken. 

Introductie social media tools iMonitoring

Als onbekende van iMonitoring willen wij je enthousiast maken over de social media tools die wij bieden aan midden en grote organisaties met een eigen marketing- en communicatieafdeling. iMonitoring biedt 3 pakketten voor social media monitoring en ieder pakket heeft de volgende functies:

> Plannen en publiceren van social media berichten.
> Monitoren van social media accounts en kanalen. .
> Standaard social media rapporten raadplegen en ontwerpen
> Social media alerts ten behoeve van employee advocacy
> Social media narrowcasting.
> Content alerts over social media updates.

Als Nederlandse social media softwareontwikkelaar en leverancier horen wij graag wat je nodig hebt, beoordelen wij of jouw wensen/ behoeften te realiseren zijn en of deze ook interessant zijn voor andere iMonitoring klanten. Staan de lichten op groen, dan komen wij in actie om aan de slag te gaan met softwareontwikkeling.

Deze social media tools biedt iMonitoring

In jouw rol als marcom specialist weet je goed wat je nodig hebt om social media activiteiten uit te voeren. Met jouw ervaring en achtergrond wil je waarschijnlijk een socal media tool wat zichtbaarheid, imago en actualiteiten inzichtelijk maakt. Hiervoor biedt iMonitoring 3 pakketten met ieder pakket zijn eigen functies voor het managen en meten van resultaten, reacties en betrokkenheid. We laten je kennismaken met het Professional en Business pakket, vervolgens word je geïnformeerd over het Social Media Dashboard.

Social media pakket – Profesional

De social media tools in het Professional pakket zijn voor jou de oplossing wanneer je in team van maximaal 3 collega’s samenwerkt aan de zichtbaarheid van het merk. Samen met collega’s heb je een contentplanning, werken jullie aan de social media updates en wordt management geinformeerd over de activiteiten en behaalde resultaten. Om de beste resultaten te halen wat betreft organische zichtbaarheid ondersteunt het Professional pakket employee advocacy en kun je tot 50 collega’s betrekken in de social media activiteiten. Om employee advocacy uit te voeren heb jij een duidelijk idee, plan en weet je hoe je collega’s kunt activeren om mee te doen. Tijdens je werkzaaheden plan en publiceer je de gecreëerde content en kun je dit laten goedkeuren door je marcom collega’s. Hierdoor zorg je voor de perfecte updates, maakt het collega’s enthousiast om in actie te komen en zorgt het voor groei in organische zichtbaarheid.

Social media berichten beoordelen

Doordat je consistent samenwerkt aan de zichtbaarheid van het merk kun je in jouw Professional pakket precies zien wat de beste verzendmomenten zijn en wordt ook duidelijk welke resultaten ieder social media bericht heeft behaald. Het kost je dan ook geen moeite om een overzicht te exporteren naar PDF wanneer een directie- of managementlid hierom vraagt. Wanneer je wilt dan kun je het overzicht makkelijk exporteren naar PDF en verzenden per mail. Een management- / directielid krijgt dan precies te zien wat de social media activiteiten opleveren voor het aantal views, likes en mogelijke comments.

Heb je voor jouw werkrzaamheden nog meer nodig dan kun je gebruiken maken van de volgende mogelijkheden:

– Social media monitoring voor het bekijken en reageren op social media berichten van fans en volgers.
– Raadplegen en exporteren van standaard social media rapporten naar PDF.
– Social media narrowcasting om binnen de organisatie te laten zien wat er is gepubliceerd.
– Ontvangen van content alerts als een fan of volger een reactie geeft op het social media account.

Wanneer je dit pakket gaat gebruiken dan bieden wij ondersteuning, krijg je een online uitleg hoe het precies werkt en houden wij je maandelijks per email op de hoogte van de ontwikkelingen in de software.

Social media pakket – Business

Zorgen voor zichtbaarheid, reputatiemanagement, conurrentie monitoren en het volgen van actualiteiten zijn jouw missies. Je hebt dan ook een social media tool nodig wat jou werkt en je werkzaamheden ondersteunt door automatisering. Geen gehannes met losse spreadsheets, documenten of handmatig op zoek gaan naar de juiste informatie. Voor een expert als jij bestaat dan ook het iMonitoring Business pakket. Geen toeters en bellen, wel de noodzakelijkheden voor jouw werkzaamheden en die van je collega’s.

Social media tools

Om handmatig hand- en zoekerk te verminderen faciliteert het Business pakket de volgende social media tools:

– Social media monitoring voor het inzichtelijk maken van actualiteiten, populaire onderwerpen en wat anderen communicerenn over het merk.
– Social media alerts voor employee advacacy met 100 collega’s.
– Content alerts met een overzicht van actuele berichten die door anderen zijn gecommuniceerd.
– De mogelijkheid om eigen rapporten te ontwerpen.
– Maatwerk vormgeving voor narrowcastingschermen.

Kies je voor deze social media tool dan zorgen wij voor een goed ingerichte omgeving, tegelijkertijd leren we jou en je collega’s beter kennen en is het ons doel dat jij gaat ervaren dat je door iMonitoring meer voor elkaar krijgt in minder tijd. Heb je beangstelling voor dit pakket, neem dan contact met ons op voor een online demo. We laten dan zien hoe wij zelf werken met onze software.

1 social media tool voor al je merken – het Social Media Dashboard

In jouw organisatie heb je (meer dan) een tiental marketing- en communicatie collega’s. Iedere persoon is deskundig en verantwoordelijk voor één of meerdere merken, franchisenemers of vestigingen. Flexibiliteit, slimme oplossingen en gemak is dan ook een noodzaak. Dit is wat je krijgt in het Social Media Dashboard.

Deze social media tool is voor jou en je collega’s en biedt overzicht in wie julie bedienen met social media activiteiten, content marketing, reputatiemanagement en employee advocacy. In het dashboard heb je alle tools van iMonitoring tot je beschikking, je bepaalt alleen wat je per omgeving gaat inzetten en wordt hierin ondersteunt door onze support afdeling. Heb je geen tijd, weinig ervaring of even hulp nodig dan zijn wer er voor je. Telefonlisch, per mail, via een online Teams ontmoeting of gewoon op locatie. Door uitleg, een training en heldere communicatie word je geholpen. Dit gaat het succes van jouw en je collega’s bepalen en er voor zorgen dat je enthousiast wordt over het Social Media Dashboard.

Als ontwikkelaar en leverancier van dit softwareproduct streven wij naar een goede samenwerking, adviseren wij over het gebruik en het belang over het maken van heldere afspraken tussen de verschillende soorten gebruiikers. Voor deze social media tool is het belangrijk dat verwachtingen, veranwoordelijkheden en betrokkenheid gecommuniceerd worden. Hiermee wordt het succes bepaald, frustraties voorkomen en ontstaat er een samenwerking waar jij en je collega;s profijt van hebben.

Heb je interesse voor dit social media softwareproduct kom dan in actie door informatie over het Social Media Dashboard onder de aandacht te brengen bij je collega’s/ managers. Informeer ze over de mogelijkheden en hoor welke vragen zij hebben. Is er aandacht en interesse dan neem je contact met ons op. We plannen dan en online afspraak voor een kennismaking en dan kun je aan ons vertellen welke vragen, wensen en behoeften er zijn. Zijn de vragen beantwoord, heb je een positieve indruk en ben je enthousiast dan plannen we een online demo. Je gaat dan kennismaken met het dashboard, mogelijk krijgt het een vervolg met een testperiode en zijn jullie overtuigd dan is het tijd om een officieel klant te worden.