Introductie Wallhalla Events
Tessa Diependaal – 09:09, 11 jul 2018

Stel je hebt een horeca bedrijf wat de perfecte locatie is voor een evenement. Jouw medewerkers zijn enthousiast, professioneel en gastvrij de perfecte ingrediënten om een onvergetelijk event te organiseren. Toch is er één probleem je hebt geen idee hoe jouw bedrijf nieuwe klanten kan werven. Hiervoor biedt Barry van de Wall (CEO) van Wallhalla Events een oplossing.

Lees Verder

iMonitoring software updates april 2018
Peter van Mourik – 10:49, 26 apr 2018

Ook in de afgelopen weken is ons team druk bezig geweest om nieuwe functies te ontwikkelen die iMonitoring nog completer maken. Zo hebben we aanpassingen doorgevoerd aan de app, kun je notificaties instellen zodra er een bericht geplaatst is, periodieke e-mail alerts nog meer naar eigen wens aanpassen en zijn er nieuwe monitoring functies bijgekomen.

Lees Verder

Introductie Susanne Sterkenburg van marketingbureau SUUS
Tessa Diependaal – 10:10, 23 apr 2018

Vorige maand heeft marketing professional Susanne Sterkenburg een opfris workshop gevolgd om haar marketingdashboard optimaal in te zetten voor haar opdrachtgevers. Sinds vorig jaar mei gebruikt Susanne het marketing dashboard. Met haar bedrijf SUUS zorgt zij voor de online zichtbaarheid door het vergroten van de naamsbekendheid. Om deze belofte waar te maken is online monitoring essentieel.

Lees Verder

Reclame- en communicatiebureaus met ICT kennis hebben de toekomst
Tessa Diependaal – 09:50, 23 apr 2018

Pas geleden las ik op de website van Rabobank een analyse over reclame- en communicatiebureaus. Deze cijfers zijn voor ons als ICT-bedrijf goed om te bekijken en benadrukt opnieuw waarom de merkpropositie goed gekozen is. In dit blogartikel wordt het belang van samenwerken, innovatie, maatschappij en ICT voor deze doelgroep uitgelegd.

Lees Verder

Facebook update
Tessa Diependaal – 09:00, 20 apr 2018

Gezien de ontwikkelingen en de nieuwsberichten rondom Facebook is voor ons als softwareontwikkelaar belangrijk om hierop te reageren.

Lees Verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?