De vernieuwde iMonitoring - app biedt nieuwe verdienmodellen
Tessa Diependaal – 13:51, 19 okt 2017

Sociale media worden dagelijks gebruikt in ons leven. We communiceren, verbinden met anderen en nieuws wordt nog sneller verspreid dan een artikel in de krant. Volgens het rapport van 'We are social’ uit januari 2017 is het social media gebruik op een smartphone sinds 2016 met 30% toegenomen.

Lees Verder

iMonitoring software updates september 2017
Peter van Mourik – 11:01, 21 sep 2017

De afgelopen weken zijn we voornamelijk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe app. De huidige app is alleen beschikbaar voor Android, en qua functionaliteiten beperkt. De nieuwe app zal uiterlijk eind oktober beschikbaar zijn en beschikbaar zijn voor zowel iOS als Android.

Lees Verder

Samenwerking met email marketing bedrijf Mybizzmail
Tessa Diependaal – 10:26, 20 jul 2017

Waarschijnlijk ben je nog onbekend met Mybizzmail, des te meer een reden om je te informeren over Paul Beens van Mybizzmail.

Lees Verder

iMonitoring software updates juli 2017
Peter van Mourik – 10:06, 20 jul 2017

Deze periode zijn er weer mooie updates doorgevoerd. Sommige zichtbaar, de andere op de achtergrond, maar allemaal mooie toevoegingen om de gebruikersvriendelijkheid en gebruikservaring te optimaliseren.

Lees Verder

De kracht van de iMonitoring community
Tessa Diependaal – 08:55, 20 jul 2017

Speciaal voor de (werkende) Marcom experts hebben wij deze maand nog een update met ontwikkelingen en gebeurtenissen die afgelopen maand hebben plaatsgevonden. Mijn collega Peter van Mourik brengt je op de hoogte wat er geprogrammeerd is, waardoor je effectiever aan de slag kunt gaan als je met ons mee doet.

Lees Verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?